Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2016, 02:54   #1
ArTeMiSs
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Mart 2015
Mesajlar: 2.287
Standart Arkadaşımın anasıyla

Arkadaşımın anasıyla Merhaba porno hikayeler okurları, ben 18 yaşındayım. Adım Can. Size kısa bir zaman önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. İlkokuldan beri tanıdığım beri bir kız. Kızı aslında pek sevmem ama onun annesi var ya lokum gibi bir şeydi. Aslında çok güzel bir hatun değişti ama çok seksi görünüyordu. Onu düzmek istiyordum devamlı onla fantezi yapıyordum. Adı Aydandı. Aslında aydan annemlede görüştüğü için devamlı bize geliyordu. Bize her geldiğinde ben onun orası burasına bakıp fantezilerimi dahada geliştiriyordum. Artık dayanamayacak bir hale geldim. Ve onu düzmek için planlar yapıyordum. Bir gün aydan bize gelmişti. Annem hasta olduğundan yatakta yatıyordum. Aydan’da mutfağa girmiş kahve hazırlıyordu. Domalmış bir şekilde kahveye bakıyordu ve işte tam vakti geldi içimden. Tam oradan geçerken sikimi onun götüne iyice sürttüm.

Ama hiç bir tepki vermeden işine devam etti sanki hiçbir şey olmamış gibi. Başarısızlığa uğramıştım ama yılmadım. Bir gün kızını görmek için okula geldi. Bende bir başka fırsat elime geçtiğini düşündüm. Son dersteyken hastayım diyerek dışarı çıktım ve kantini gördüm. Orada aydan bacak bacak üzerine atmıştı. Kısa eteğinden bacakları çok güzel gözüküyodu. Hemen yanına gidip merhaba dedim. Ayağı kalktı ve beni öperken ben bir elimle onun kıçını okşadım. Bana önce manalı bir bakış attı ve burada olmaz dedi tel. Numarasını verdi ve akşam beni ara dedi. Sevinçten göklere uçmuştum. Hayatım kadınını sikecektim. Akşamı sabırsızca bekledim. Gece onu aradım ve bana 11 de onun evine gitmemi istedi. Sabah saat 1 de onları evine gittim. Kapıyı açtığında çok seksi gözüküyordu. Üzerinde bir body ve etek vardı. İçeri girdim. Sevişmeden önce bir iki bir şey içelim dedi ve 2 kadeh viski götürdükten sonra ben hemen Aydana yumuldum. Deli gidi öpüşüyorduk kanepe üstünde. Öpüşürken elimi bodysinin altından geçirip memelerini okşadım. Muhteşemdi. Biraz sonra onu kucaklayıp yatak odasına götürdüm. Orada hemen soyunduktan Aydan’ı soydum okşaya okşaya. Hemen göğüslerine yumuldum. Çok güzellerdi. Deli ediyordu beni.
Yarrağım kalkmış dev gibi olmuştu. Bir süre sonra yarrağımı onun ağzına verdim. Çok iyi yalıyodur. Bi süre sonra ağzına boşaldım. Sonra tekrar kontrolü ele geçirip onun amını yalamaya başladım. Çok güzeldi amı beni çıldırmıştı. Bi süre sonra artik vakit geldi diyerekten bacaklarını omzuma alıp sikimi onun amına soktum. Yavaş yavaş ilerlerken aydan bağırmaya başladı. Çok zevk alıyordu belliki. Sonunda kökledim ve büyük bir çığlık koptu. Ritmik bir şekilde gidip geliyordum ve sonunda tüm spremlerimi onun amına boşalttım. Oda benim gibi orgazm oldu. Ama bu bana yetmemişti onu göttende sikecektim. Aydan şu ana kadar hiç götten vermemişti korkuyodu ama çok acımasız bir şekilde götüne soktum. Girmekte çok zorlanıyodu ama benim umrumda değildi. O avaz avaz bağrırken ben çok zevk alıyodum. Götüne boşaldıktan aydan bana sarılarak gözlerini kapatarak dinlendi. Gerçekten muhteşem bir kadındı. Onu daha sonra birçok kere siktim. Ama esas onun arkadaşlarıyla olan sikişmelerimi daha sonra anlatacağım
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla